Bilvård

INVÄNDIG BILREKOND: FR 1500 SEK

Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning och  av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler och mittkonsoler. Tvätt av mattor. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.

UTVÄNDIG BILREKOND: FR 1500 SEK

Utvändig tvätt med avfettning. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och schamponering och fälgrengöring. Maskinell vaxpolish av kaross.

UTVÄNDIG BILREKOND MED LACKSKYDD: FR 2900 SEK

Utvändig tvätt med avfettning. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och schamponering och fälgrengöring. Lackskydd 1 års garanti.

HELREKOND: FR 3200 SEK

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Tvätt av klädsel, Rengöring av paneler, Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs.

HELREKOND MED LACKSKYDD: 3900 SEK

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Tvätt av klädsel, Rengöring av paneler, Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Lackskydd 1 års garanti!

UTVÄNDIG BILTVÄTT : 380 SEK

Utvändig rengöring med avfettning, schamponering och fälgrengöring. Torkning med sämskskinn.

INVÄNDIG BILTVÄTT : 400 SEK

Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m. samt in- och utvändig fönsterputs.

HELTVÄTT : 1000 SEK

Utvändig biltvätt med avfettning, schamponering, fälgrengöring och torkning med sämskskinn. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor,  m.m. In- och utvändig fönsterputs, motortvätt.

MOTORTVÄTT : 300 SEK

En ren motor och ett blänkande motorrum är inte bara en fröjd att titta på, håller du rent och fint här slipper du tekniska problem i framtiden och smutsiga händer när du exempelvis skall fylla på spolarvätska.

Hos oss har företag speciella rabatter och erbjudanden. Kontakta oss för mer information om hur du kan teckna ett avtal som passar just ditt företag.